• HOME
  • Verkoop/start locaties

STARTPUNTEN | VERKOOPPUNTEN

Wandelboekjes en de vouchers zijn te koop bij onderstaande locaties voor € 12,50 per persoon. De wandeling is een rondwandeling van ca. 120 kilometer, u kunt de wandeling op elke gewenste locatie beginnen in de periode vanaf Goede Vrijdag 19 april t/m zondag 3 november.

Het wandelboekje heeft een duidelijke plattegrond & omschrijving van de wandeling zowel in de Nederlands en in de Duitse taal. Verder vindt u informatie over de locaties die meedoen aan de wandeling en staat het boekje vol met leuke wetenswaardigheden van de bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt.
.
De 4 amuse vouchers kunt u alle dagen (*) inwisselen tussen 12.00 en 17.00 uur voor een heerlijke amuse bij de onderstaande locaties.
(*) Let op! Hoeve de Linde is op de woensdag gesloten (en ook op dinsdag van apr t/m juni + sept t/m okt)


STARTPUNTEN | VERKOOPPUNTEN

Wandelen door de groene heuvels…….. mooie uitzichten……. prachtige gebouwen en……tussen het wandelen door genieten op het terras met een heerlijk hapje!

De (alweer) vijfde editie van de amuse wandeling is een geheel nieuwe en wederom weer bijzonder verrassende wandeling geworden van ca. 12 kilometer. Zelfs als u geboren en getogen in Vaals bent zult u versteld staan van de prachtige verborgen plekjes die ook u kunt ontdekken tijdens deze mooie luswandeling.
Vele amuse-wandelaars hebben we in de afgelopen jaren op onze terrassen mogen begroeten, stuk voor stuk allemaal wandelaars die met veel plezier de route hebben gelopen en aangenaam verrast waren door zowel de wandeling als de amuses.

De wandelroute is duidelijk omschreven in het handzame wandelboekje voorzien van foto’s, plattegrond en historische informatie over de amuse locaties die u onderweg aandoet, Kasteel Vaalsbroek, Gasterij Hoeve de linde, Herberg Oud Holset en Hotel Kasteel Bloemendal.

Wandelboekjes inclusief de 4 vouchers zijn te koop op iedere verkoop/startlocatie voor € 12,50 per persoon. De wandeling is een rondwandeling zodat u de wandeling op elke gewenste locatie kunt beginnen in de periode vanaf Goede Vrijdag 19 april t/m zondag 3 november.

De amuse vouchers kunt u alle dagen (*) inwisselen tussen 12.00 en 17.00 uur voor een heerlijke amuse bij de onderstaande locaties.
(*) Let op! Hoeve de Linde is op dinsdag en woensdag gesloten

Wij wensen u alvast veel wandelplezier en graag zeggen wij tot ziens op onze locaties!

Start- en verkooppunt Hoeve de Linde

Schuttebergsweg 5, Vaals  
T: 06 20 14 88 55

Koop hier online je vouchers Ga hier naar de Facebookpagina van Hoeve de Linde Ga hier naar de website van Hoeve de Linde 

Verkoop- en startlocatie Herberg Oud Holset

Holset 54, Lemiers  
T: 043 306 66 50

Ga hier naar de Facebook pagina van Herberg Oud Holset Ga hier naar de website van Herberg Oud Holset 

Verkoop en startlocatie Kasteel Vaalsbroek

Vaalsbroek 1, Vaals 
T: 043 308 93 08

Ga hier naar de Facebook pagina van Kasteel Vaalsbroek  Ga hier naar de website van Kasteel Vaalsbroek 

Verkoop- en startlocatie Hotel Kasteel Bloemendal

Bloemendalstraat 150, Vaals 
T: 043 365 98 00

Ga hier naar de Facebook pagina van Hotel Kasteel Bloemendal  Ga hier naar de website van Hotel Kasteel Bloemendal 

Een dagje Bourgondisch en historisch genieten  in het Zuid-Limburgse Heuvelland!
Een dagje Bourgondisch en historisch genieten in het Zuid-Limburgse Heuvelland!
Vaals Amuseert, Amuserondwandeling, 10 kilometer, 4 locaties, 4 amuses, € 12,50 p.p., Te wandelen van 19 april t/m 3 november 2019